පුවත්

October 29, 2023

ඩෝටා 2 මහා අවසන් මහා තරගයේ දැඩි සටන: ටීම් ස්පිරිට් එදිරිව ගයිමින් ග්ලැඩියේටර්ස්

Priyanka Fernando
WriterPriyanka FernandoWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

දිගු සති අන්ත 3කට පසු, අවසානයේ ජාත්‍යන්තර ඩෝටා 2 අවසන් මහා තරගයට කාලය පැමිණ ඇත. පෙර ශූරයන් වූ Team Spirit ගයිමින් ග්ලැඩියේටර්ස් සමඟ මුහුණ දිය යුතු බැවින් එය යුරෝපීය ටයිටන්වරුන්ගේ සටනකි. මෙම මට්ටමේ බොහෝ ක්‍රීඩා දිනුම් සහ පැරදෙන්නේ කෙටුම්පත් මත පමණි. අපි අවසන් මහා තරගයේ සෑම කෙටුම්පතක්ම සජීවීව නිරීක්ෂණය කර අපගේ අනාවැකි පළ කරන්නෙමු.

ඩෝටා 2 මහා අවසන් මහා තරගයේ දැඩි සටන: ටීම් ස්පිරිට් එදිරිව ගයිමින් ග්ලැඩියේටර්ස්

සිත් ඇදගන්නා ඩෝටා මාලාව

මෙය වසරේ වඩාත් උද්යෝගිමත් Dota මාලාවක් ලෙස සකසා ඇත. කණ්ඩායම් දෙකම සැබවින්ම ඔවුන්ගේ ක්‍රීඩාවේ ඉහළින්ම සිටී. ඒක ගේම් 5කට ගියා නම් පුදුම වෙන්න දෙයක් නෑ කවුද උඩින් එයිද කියලා කියන්න අමාරුයි.

TI12 හි කණ්ඩායම් ආත්මය

Team Spirit මෙම තරඟාවලිය සැබවින්ම ආධිපත්‍යය දැරූ අතර The International Dota 2 හි අවසන් මහා තරඟයට පැමිණි පළමු කණ්ඩායම විය. ඔවුන් එක තරඟාවලියක්වත් පරාජය වී නොමැති අතර තනි තනි තරඟ කිහිපයක් පමණක් අතහැර දමා ඇත. බොහෝ කණ්ඩායම් යටෝරෝට එරෙහිව යාමට සැබවින්ම බිය වන අතර හොඳ හේතුවක් ඇත.

බොහෝ විට අවධානය යොමු වන්නේ Spirit's රැගෙන යන ක්‍රීඩකයින් වෙත වන අතර, ඔවුන්ගේ සහායක යුගල වන Mira සහ Miposhka ක්‍රීඩාවේ හොඳම එකකි. මෙම තරඟාවලියේ Miposhka ගේ තරඟය ජයග්‍රාහී Enchantress ක්‍රීඩා කිරීම කිසිවෙකුට අමතක වීමට බොහෝ කාලයක් ගතවනු ඇත.

ඔවුන් ශක්තියෙන් ශක්තියට ගොස් ඇති අතර ගයිමින් ග්ලැඩියේටර්ස් තවමත් ඔවුන්ගේ දැඩිම සටන වනු ඇත, කිසිවෙකුට ඔවුන්ව පහත දැමිය හැකි නම්, එය කණ්ඩායම් ආත්මයයි.

ගයිමින් ග්ලැඩියේටර්ස් යනු ටීඅයි ටයිටන්වරුන් ය

ගයිමින් ග්ලැඩියේටර්ස් යනු ඩෝටා ඉතිහාසයේ වඩාත් ආකර්ෂණීය කණ්ඩායම් වලින් එකකි. ඔවුන් සෑම Major සහ DreamLeague එකක්ම දිනාගෙන ඇති අතර, ඔවුන් පහළ වරහන තුළ Liquid පරාජය කර ඇත. රසිකයන් ඔවුන්ගේ ජයග්‍රහණ පිළිගන්නා අතර, ඔවුන් සෑම අවසන් මහා තරගයක්ම ජයග්‍රහණය කිරීම දැකීමෙන් බොහෝ දෙනෙක් වෙහෙසට පත්ව සිටිති. ඔවුන්ට එය තවත් වරක් කළ හැකිද?

සියලු දෙනාම වසරේ වැඩි කාලයක් මිඩ්ලේනර් ක්වින් වෙත යොමු වී ඇත, නමුත් එය නැරඹීමට ඇත්තේ Dyrachyo බව පෙනේ. දැවැන්ත වීර සංචිතයක් සහිත අති දක්ෂ ක්‍රීඩකයෙකුට ඔවුන්ගේ බූට් සපත්තු තුළ හොඳම කම්පනය පවා තිබිය යුතුය.

අපිට අනාවැකියක් කියන්න වෙනවා නම් අපි කියන්නේ Team Spirit ට ජයග්‍රහණයක් ලබාගන්න පුළුවන් වෙන්න ඕන කියලා. ඔවුන් එතරම් දුරට සමත් වූ තාක් කල් ඔවුන් අවසන් මහා තරගයක් පරාජය වී නැත. ප්‍රතිඵලය කුමක් වුවත්, මෙම අවසන් මහා තරගය Dota ඉතිහාසයට එක්වනු නිසැකය.

ජාත්‍යන්තර ඩෝටා 2 මහා අවසන් තරඟ කෙටුම්පත්

ක්රීඩාව 1 - 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Priyanka Fernando
Priyanka Fernando
About

ප්‍රියංකා ප්‍රනාන්දු, ශ්‍රී ලංකාවේ හුන් හෝදුන් 33 වයසේ යුවතියෙකි. ඔයාගේ ජාල කැසිනෝ සඳහා සිංහල පැදවීම් කුෂලතාව සමග ඔයාගේ ප්‍රේමය එකට ගත්තා ආකාරයට, ශ්‍රී ලංකානු අාදානයන් සඳහා අතුරු රඳවාගැනීමේ කිහිපයක් සෑදෙයි.

Send email
More posts by Priyanka Fernando
undefined is not available in your country. Please try:

නවතම ප්‍රවෘත්ති

Chris "Zuna" Buechter සිහිපත් කිරීම: Esports හි Trailblazer
2024-05-23

Chris "Zuna" Buechter සිහිපත් කිරීම: Esports හි Trailblazer

පුවත්