පුවත්

February 14, 2024

CDL ප්‍රධාන සුදුසුකම් තරඟ දෙක සහ Rostermania යාවත්කාලීන

Priyanka Fernando
WriterPriyanka FernandoWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

මේජර් එකට පසු කෙටි විවේකයකින් පසුව, Call of Duty League ඔන්ලයින් සුදුසුකම් ලැබීමේ මීළඟ අදියර මේජර් දෙක සඳහා සැලසුම් කර ඇත.

CDL ප්‍රධාන සුදුසුකම් තරඟ දෙක සහ Rostermania යාවත්කාලීන

රොස්ටර්මේනියාව

සීඩීඑල් රොස්ටර්මේනියාව 2024 මුලදී ආරම්භ වූයේ, වාරයේ බලාපොරොත්තු සුන් වූ ආරම්භයෙන් පසුව කණ්ඩායම් කිහිපයක් ඔවුන්ගේ පෙළගැස්ම වෙනස් කළ බැවිනි. බොස්ටන් එහි නිජබිම ප්‍රේක්ෂකයින් ඉදිරියේ එක සිතියමක්වත් දිනුවේ නැත, එබැවින් Breach ප්‍රතිචාර දැක්වූයේ Asim සඳහා Capsidal අතහැරීමෙනි. ලොස් ඇන්ජලීස් හොරු ද වෙනස්කම් සිදු කළ අතර, Nastie සහ Kremp සඳහා Cammy සහ JoeDecieves මාරු කළහ.

Standy තවදුරටත් Legion හි කොටසක් නොවන බව Vegas නිවේදනය කළ අතර, සියැටල් ILLeY වෙතින් ඉවත් වූ අතර, ඔහු ආකර්ෂණීය පළමු තරඟ කිහිපයක නිරත විය.

ලීගයේ වෙනස්කම්

විවේකය අතරතුර, ලීගයම වෙනස්කම් කිහිපයකට භාජනය විය. ප්‍රධාන සුදුසුකම් ලැබීමේ තරඟ දෙක සඳහා, නව හාඩ්පොයින්ට් කඳු සහ පැටවුන් ඇති අතර, රියෝ ස්කිඩ්‍රෝ සෙවුම් සහ විනාශය සහ ටර්මිනල් හාඩ්පොයින්ට් ප්‍රතිස්ථාපනය කළේය.

ප්‍රධාන සුදුසුකම් ලැබීමේ තරඟ දෙක

2024 CDL වාරය සඳහා වන ප්‍රධාන සුදුසුකම් ලැබීමේ තරඟ දෙකේ පළමු පුවරුව මෙන්න:

  • පෙබරවාරි 16 සිකුරාදා
    • ටොරොන්ටෝ අල්ට්‍රා එදිරිව මියාමි හෙරෙටික්ස්: 12 PM PST, 3 PM EST, 8 PM GMT
    • New York Subliners එදිරිව Carolina Royal Ravens: 1:30 PM PST, 4:30 PM EST, 9:30 PM GMT
  • පෙබරවාරි 17 සෙනසුරාදා
    • කැරොලිනා රෝයල් රේවන්ස් එදිරිව බොස්ටන් බ්‍රේච්: 12 PM PST, 3 PM EST, 8 PM GMT
    • මියාමි හෙරෙටික්ස් එදිරිව ඇට්ලන්ටා FaZe: 1:30 PM PST, 4:30 PM EST, 9:30 PM GMT
    • සියැටල් සර්ජ් එදිරිව නිව් යෝර්ක් සබ්ලයිනර්ස්: 3 PM PST, 6 PM EST, 11 PM GMT
  • පෙබරවාරි 18 ඉරිදා
About the author
Priyanka Fernando
Priyanka Fernando
About

ප්‍රියංකා ප්‍රනාන්දු, ශ්‍රී ලංකාවේ හුන් හෝදුන් 33 වයසේ යුවතියෙකි. ඔයාගේ ජාල කැසිනෝ සඳහා සිංහල පැදවීම් කුෂලතාව සමග ඔයාගේ ප්‍රේමය එකට ගත්තා ආකාරයට, ශ්‍රී ලංකානු අාදානයන් සඳහා අතුරු රඳවාගැනීමේ කිහිපයක් සෑදෙයි.

Send email
More posts by Priyanka Fernando
undefined is not available in your country. Please try:

නවතම ප්‍රවෘත්ති

Mega Incineroar: ක්‍රීඩාව වෙනස් කරන්නෙකු හෝ තරඟකාරී අසාර්ථකත්වයක්ද?
2024-04-13

Mega Incineroar: ක්‍රීඩාව වෙනස් කරන්නෙකු හෝ තරඟකාරී අසාර්ථකත්වයක්ද?

පුවත්